Medier

TV2 ØST – Nyhedsindslag om Rønnebæk Opholdssted
Udsendelse om Rønnebæk Opholdssted, sendt på TV2 ØST 23. Januar 2023

Link til TV ØST udsendelse

Go’ morgen Danmark – TV 2
Sendt 17. oktober 2018

Fra anbragt barn til forstander – Rebeccas liv ændrede sig drastisk, efter hun blev anbragt på bostedet Rønnebæk, nu er hun vendt tilbage for at overtage stedet. Værter: Louise Wolff og Mikkel Kryger

TV2 ØST – Nyhedsindslag om Rønnebæk Opholdssted
Udsendelse om Rønnebæk Opholdssted, sendt på TV2 ØST 14. oktober 2018

Link til TV ØST udsendelse

Artikel i Sjællandske
Fra 28. december 2022

Fra Rebecca Nøddelund var 12 til hun var 19 år boede hun på det opholdssted, hun i dag ejer og driver sammen med sin mand. Hun bruger sine erfaringer og minder fra dengang til at forstå børnene og skabe en tillidsfuld relation.

Læs hele artiklen her

GI’LOS medlemsblad – oktober 2018

7 bud fra mit fjortenårige jeg

Hun valgte mit gamle værelse som sit nye. Det er stort har vinduer ud til gårdspladsen og et godt lys. Og så er det tilpas afsidiges fra Opholdsstedets store fællesrum. Hun er seksten år gammel, og om en uge skulle hun flytte ind på min mand Thomas’ og mit nystartede opholdssted. Hun lagde ikke skjul på, at hun glædede sig, og det gjorde vi heller ikke. Inde bagerst i mit hoved så jeg et glimt af mit fjortenårige jeg sidde inde på det her værelse og skrive digte i et kladdehæfte. . .

Læs hele artiklen her

Ugeavisen – uge 40 – 2018

Par bag Opholdssted på gård i Rønnebæk

Rebecca Uldall har mærket det på egen krop. Nu har hun med Kæresten Thomas Nøddelund åbnet Rønnebæk Opholdssted. Et hjem, der oser af hygge og med god plads til syv anbragte børn. . .

Læs hele artiklen her